Sim Only.

Bij Optie 1 Putten zijn bijna alle providers beschikbaar. Hieronder vallen onder andere KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Ben, Hollands Nieuwe en Lebara. Voor het beste advies en meer informatie bent u van harte welkom in de winkel!

Sim met Toestel.

Een mobiel abonnement met toestel komt vaak voor. Wij bieden daarom ook alle telefoons in combinatie met alle providers aan. Of u nou een groot abonnement wilt of niet, alles is mogelijk. Kom gerust langs voor een duidelijk advies.
Internet, TV en Bellen.

Een mobiele telefoon is natuurlijk niet alles. Thuis Gezellig voor de buis of even met de vaste telefoon bellen is natuurlijk niet mogelijk zonder een abonnement op TV, internet of bellen. Benieuwd naar de mogelijkheden op uw adres? Kom langs de winkel of ga zelf op onderzoek uit op.

Gas en Electra.

Nieuwsgierig of de gas en electra aansluiting bij u thuis beter of goedkoper kan? Kom langs in de winkel en wij geven u advies op maat. Met een ruim aanbod aan leveranciers en mogelijkheden kunnen wij met ons systeem kijken wat voor u de beste en misschien ook goedkoopste mogelijkheid is!